Engelse rijlessen bij rijschool Creatief in Nijmegen

Bij rijschool Creatief in Nijmegen bent u aan het juiste adres als u graag Engelse rijlessen wilt volgen. Deze rijles is speciaal bedoeld voor mensen die de Nederlandse taal niet of niet goed genoeg beheersen. Hierbij kunt u denken aan Engelse rijlessen voor expats of immigranten. Zeker als het gaat om lesstof, is het van belang dat de taal waarin deze wordt verstrekt goed wordt beheerst.


document-drivera-s-license-driving-licence-45113.jpg

Ook bij het halen van het rijbewijs is dit van groot belang. Leren autorijden betekent meestal ook de betekenis van ingewikkelde termen leren. Als u de Nederlandse taal nog niet voldoende eigen bent, kan dit voor problemen zorgen. Juist daarom zijn we bij rijschool Creatief gespecialiseerd in het geven van Engelse rijlessen in Nijmegen. Onze rijinstructeurs beschikken over een goede beheersing van de Engelse taal, zodat vaktermen voor het leren autorijden moeiteloos en duidelijk kunnen worden uitgelegd.

Omdat u straks zelfstandig deel gaat nemen aan het verkeer, is het van groot belang dat u bepaalde woorden en hun betekenis begrijpt. Tijdens de Engelse rijlessen van rijschool Creatief in Nijmegen wordt er gecommuniceerd in het Engels. Zo kunt u op uw eigen tempo en in uw eigen taal veilig en goed leren autorijden.


Engelse rijlessen in Nijmegen

Leren autorijden is op zich al een behoorlijke uitdaging. U moet vertrouwd worden met diverse verkeerssituaties waarmee u eerder nooit te maken heeft gehad. Daarnaast moet u bepaalde handelingen vlekkeloos kunnen uitvoeren om een veilige situatie op de weg te kunnen waarborgen. Een goede communicatie is daarbij van groot belang. Als u de Nederlandse taal niet voldoende beheerst, dan kan dit voor vervelende situaties leiden.

Handelingen en adviezen kunnen verkeerd worden geïnterpreteerd, met alle gevolgen van dien. Aan de hand van de Engelse lessen van rijschool Creatief in Nijmegen is dit niet nodig. Onze ervaren en vakkundige instructeurs hebben een perfecte beheersing van de Engelse taal, en kunnen daarmee de lesstof goed en duidelijk aan u overbrengen.

Zo leert u de betekenis van bepaalde situaties, en kan uw instructeur u voorzien van adviezen en feedback die u begrijpt. Dit bevorderd niet alleen uw leertempo, maar bereid u ook optimaal voor op het naderende praktijkexamen. Als u uw rijbewijs wilt halen aan de hand van Engelse rijlessen in Nijmegen dan bent u bij rijschool Creatief van harte welkom.